Home > Uncategorized > Mange opererer i

Mange opererer i

March 22nd, 2013

Flere af mine nærmeste venner har i de senere år valgt at plastikkirurgi på forskellige måder. Nogle har haft fedtsugning selv, andre gjorde ansigtsløftning og nogle har strammet huden på overarmene. Jeg har selv hidtil holdt mig fra det. Først og fremmest fordi jeg ikke tror mig at have behov for kirurgi. Men da jeg bliver mere og mere rynket, gik det op for mig, at jeg mener er en smule bange for at sætte mig under kniven også. Måske jeg har ikke noget valg her, da jeg sagde, da det er temmelig indlysende, at du ikke kan gå rundt at ligne en harsk rosiner i ansigtet eller ord jeg kan i hvert ikke. Selvfølgelig nu indser jeg, at dette kan lyde lidt hårdt og drastisk, og det kan godt være, at mine følelser dette skyldes en generel mangel på tillid, men den måde, jeg føler og så har jeg ligesom intet andet valg end at handle i overensstemmelse hermed.

admin Uncategorized

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.